voor 4 personen:
Ingrediënten :
Bereiding:
Was de girollen heel eventjes en hak de helft ervan fijn.
Snijd de andere helft in schijfjes.
Stoof de fijngehakte girollen met de fijngehakte look in een beetje Alpro soya Bakken & Braden.
Hak de gekookte kreeft in stukjes en voeg deze er op het eind aan toe samen met de fijngehakte peterselie.
Laat alles afkoelen.
Kook de wijn gedurende 5 minuten op met het water en de PH Kreeftenbouillon.
Voeg er nu de Alpro soya Cuisine aan toe en laat nog eens 5 minuten koken.
Mix dit vervolgens tot een schuimige massa en voeg de girollenschijfjes eraan toe.
Neem 4 ravioliblaadjes en smeer ze in met een beetje eigeel.
Schik er de hoopjes van het kreeftenmengsel op.
Leg het tweede blaadje erbovenop en druk ze goed op elkaar.
Pocheer de ravioli, schik ze in het bord en giet er een beetje saus en girollen overheen.
Ingrediënten:Voor ca. 12 wafels 120 gr zachte roomboter 50 gr cacaopoeder, gezeefd 4 eieren, kamertemperatuur…
Ingrediënten:Voor ca. 8 personen 300 gr kippenborst, in fijne plakjes 1 ui, in halve maantjes…
Ingrediënten:4 personen 800 gr bloemige aardappelen Peper, zout, nootmuskaat 1 ei 20 gr lookboter 500…
Ingrediënten:24 stuks 60 gr zachte roomboter 2 eieren, kamertemperatuur 1/4 tl fijn zeezout 125 gr…
Ingrediënten:Voor 2 personen: 400 gr chateaubriand, een uur voor bereiding uit de koelkast gehaald 150…
Ingrediënten:Ca. 6 wafeltjes 40 gr havermeel 20 gr eiwitpoeder (smaak naar keuze, met of zonder…