voor 4 personen :
Ingrediënten :
Bereiding :
Verhit wat boter in een stoofpot op hoog vuur.
Kruid het vlees met peper en zout en schrooi het vlees mooi dicht .
Doe er de ui en look bij. En kruid naar smaak met curry , garam masala en harissa. Laat dit even mee bakken.
Zet het vuur wat lager en blus met de bouillon. Tot het vlees net onder staat. Laat dit 5 minuten pruttelen.
Doe er de pompoen , paprika en kikkererwten bij en ook de honing volgens smaak. Laat dit nog een 5 minuten verder pruttelen.
Doe er de gehakte koriander bij , eventueel kan je de saus binden , maar dat is niet noodzakelijk.
Serveer met couscous.
Ingrediënten:Voor 2 personen 500 gr bloemige aardappelen, geschild 200 gr zoete aardappel, geschild 1 teentje…
Ingrediënten:voor 2 personen 300 gr ciabattabrood 400 gr kippengehakt 80 gr geraspte gruyére 1 tl…
Ingrediënten:Voor ca. 12 wafels 120 gr zachte roomboter 50 gr cacaopoeder, gezeefd 4 eieren, kamertemperatuur…
Ingrediënten:Voor ca. 8 personen 300 gr kippenborst, in fijne plakjes 1 ui, in halve maantjes…
Ingrediënten:4 personen 800 gr bloemige aardappelen Peper, zout, nootmuskaat 1 ei 20 gr lookboter 500…
Ingrediënten:24 stuks 60 gr zachte roomboter 2 eieren, kamertemperatuur 1/4 tl fijn zeezout 125 gr…