voor 4 personen :
Ingrediënten :
Bereiding :
Verwarm de oven voor op 220°C. Stoom de paprikahelften 5 minuutjes. Leg ze in een ingevette ovenschaal.
Knijp de pompoenrasp uit , zodat het overtollige water eruit is.
Meng er de look onder. Doe wat olijfolie in een pan en warm op en bak de pompoenrasp een 5 minuten op matig vuur.
Laat afkoelen en roer er de ricotta , eierdooiers en 120 gr parmezaankaas door. Vermeng goed.
Breng op smaak met de kruiden en verdeel over de paprikahelften.
Overstrooi met wat extra geraspte parmezaan.
Bak ze 30 minuten in de oven.
Ingrediënten:voor 2 personen 300 gr ciabattabrood 400 gr kippengehakt 80 gr geraspte gruyére 1 tl…
Ingrediënten:Voor ca. 12 wafels 120 gr zachte roomboter 50 gr cacaopoeder, gezeefd 4 eieren, kamertemperatuur…
Ingrediënten:Voor ca. 8 personen 300 gr kippenborst, in fijne plakjes 1 ui, in halve maantjes…
Ingrediënten:4 personen 800 gr bloemige aardappelen Peper, zout, nootmuskaat 1 ei 20 gr lookboter 500…
Ingrediënten:24 stuks 60 gr zachte roomboter 2 eieren, kamertemperatuur 1/4 tl fijn zeezout 125 gr…
Ingrediënten:Voor 2 personen: 400 gr chateaubriand, een uur voor bereiding uit de koelkast gehaald 150…