Ingrediënten :
Bereiding :
Verwarm de oven voor op 180°C. Smelt de bakboter in een grote kom , maar ze mag niet bruin worden.
Doe er de havermout bij , de gemalen hazelnoten en de kaneel. Al roerend een minuutje op het vuur laten staan en neem de kom ervan af.
Mix de eieren met de suikers licht schuimig en roer er de havermout onder. Doe de bloem en bakpoeder samen door een zeef en voeg beetje bij beetje bij het havermoutmengsel.
Leg op een met boterpapier bedekte bakplaat schepjes van dit mengsel , met voldoende ruimte ertussen. Zet in de oven en laat ca. een half uurtje bakken of tot je ziet dat ze mooi goudbruin zijn.
Ingrediënten:Voor ca. 8 personen 300 gr kippenborst, in fijne plakjes 1 ui, in halve maantjes…
Ingrediënten:4 personen 800 gr bloemige aardappelen Peper, zout, nootmuskaat 1 ei 20 gr lookboter 500…
Ingrediënten:24 stuks 60 gr zachte roomboter 2 eieren, kamertemperatuur 1/4 tl fijn zeezout 125 gr…
Ingrediënten:Voor 2 personen: 400 gr chateaubriand, een uur voor bereiding uit de koelkast gehaald 150…
Ingrediënten:Ca. 6 wafeltjes 40 gr havermeel 20 gr eiwitpoeder (smaak naar keuze, met of zonder…
Ingrediënten:Voor 2 personen 300 gr chipolataworst 130 gr korte macaroni 1/2 kleine courgette, in blokjes…