voor 4 personen :
Ingrediënten :
Bereiding :
Schil de asperges en breek de onderkant af . Ga eens met je nagel ri-ond de asperges , dan voel je of je ze goed geschild hebt , je mag geen weerstand meer voelen. Stoom de asperges gaar. Smelt de boter en voeg er de gahkte eieren en peterselie aan toe. Vermeng goed. Kruid af met peper , zout en nootmuskaat . Schik de asperges op een bord , napeer de saus erover en werk nog af met de kervel.
Als extra kan je er ook nog versgepelde noordzeegarnalen bijdoen .
Ingrediënten:4 personen 800 gr bloemige aardappelen Peper, zout, nootmuskaat 1 ei 20 gr lookboter 500…
Ingrediënten:24 stuks 60 gr zachte roomboter 2 eieren, kamertemperatuur 1/4 tl fijn zeezout 125 gr…
Ingrediënten:Voor 2 personen: 400 gr chateaubriand, een uur voor bereiding uit de koelkast gehaald 150…
Ingrediënten:Ca. 6 wafeltjes 40 gr havermeel 20 gr eiwitpoeder (smaak naar keuze, met of zonder…
Ingrediënten:Voor 2 personen 300 gr chipolataworst 130 gr korte macaroni 1/2 kleine courgette, in blokjes…
Ingrediënten:Voor 2 personen 4 eieren 1 sjalot, fijn gesneden 1 teen look, genperst 2 preien,…