voor 4 personen :
Ingrediënten :
Bereiding :
Neem een kookpot waar net 4 blinde vinken in passen. Smet de boter tot ze schuimend goudbruin is . Kruid het vlees met peper , zout en/of vleeskruiden . Schik ze in de pot en bak ze op een matig vuur 4 – 5 minuten aan elke kant. Doe de ui en wortel erbij en stoof deze een paar minuutjes mee. Doe er de gepelde tomaten bij , laurier , tijm en het verkruimeld bouillonblokje. Zet een deksel op de pot en laat dit een 15 minuten rustig garen . Wel opletten dat de tomatensaus niet verbrandt. Serveer met een gestoomd aardappeltje.
Ingrediënten:Voor ca. 8 personen 300 gr kippenborst, in fijne plakjes 1 ui, in halve maantjes…
Ingrediënten:4 personen 800 gr bloemige aardappelen Peper, zout, nootmuskaat 1 ei 20 gr lookboter 500…
Ingrediënten:24 stuks 60 gr zachte roomboter 2 eieren, kamertemperatuur 1/4 tl fijn zeezout 125 gr…
Ingrediënten:Voor 2 personen: 400 gr chateaubriand, een uur voor bereiding uit de koelkast gehaald 150…
Ingrediënten:Ca. 6 wafeltjes 40 gr havermeel 20 gr eiwitpoeder (smaak naar keuze, met of zonder…
Ingrediënten:Voor 2 personen 300 gr chipolataworst 130 gr korte macaroni 1/2 kleine courgette, in blokjes…