Ingrediënten:
Voor 2 wraps
- 2 volkoren tortilla (je kan ook een veggie variant gebruiken)
- 1/4 jonagold , in fijne reepjes
- sla, naar keuze
- 2 gekookte eieren, in schijfjes
Kip curry:
- 150 gr gebakken kippenborst (of haasjes), fijn gesneden
- 1 a 2 el milde currypoeder
- 1 tl kurkuma
- 1 tl verse peterselie gehakt
- 1 gekookt ei, fijngesneden
- 1/4 jonagold, geschild en geraspt
- 1/2 stengel witte selder, zeer fijn gesneden
- 2 el mayonaise (al dan niet zelfgemaakt)
- 2 el griekse yoghurt
Bereiding:
Maak de kip curry door alles samen te mengen.
Voeg desgewenst meer mayonaise toe, meer yoghurt toe. (of gebruik een mayoniase met laag caloriegehalte)
Beleg de tortilla met sla, verdeel de kip curry in het midden en leg er schijfjes ei en reepjes appel op.
Rol stevig op.
Please follow and like us: