Lunchwrap met gehakt, rode kool, komkommer en spicy ketchup

Ingrediënten:
Voor 1 wrap

  • 1 groentenwrap (ca 62gr)
  • 2 el passata
  • 100 gr gehakt
  • 1/2 teentje look gehakt
  • 1/2 sjalot, fijn gesnipperd
  • Peper, paprikapoeder en snufje kaneel
  • 1 rode snackpaprika, instukjes
  • 30 gr rode kool, fijn gehakt
  • 1 snackkomkommer, in schijfjes
  • Enkele blaadjes sla
  • 1 el Spicy ketchup
  • 1 kl looksaus, optioneel
  • Olie
  • Bakplaat

Bereiding:

Verwarm de ovenvoor op 200°C, onder en boven warmte.

Bak het gehakt rul in wat olie, voeg look en sjalot toe en stoof mee aan.
Kruid met peper, paprikapoeder en kaneel.
Leg de wrap op een bakplaat, verdeel er de passata over, het gehaktmengsel en de gesneden snackpaprika.
Zet in de oven voor 4 minuten.
Haal uit de oven, verdeel de sla over, rode kool en komkommer.
Doe er spicy ketchup over en eventueel wat looksaus.
Rol strak op en snij in 2.

Please follow and like us:
fb-share-icon

Related Posts

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial