Ingrediënten:
Voor 2 personen
- 2 tortillawraps of veggiewraps
- 4 eieren
- Verstegen toscane kruiden
- Peper
- Zeezout met mediterraanse kruiden
- Geraspte mozzarella
- 100 gr prosciutto ham
- 100 gr kerstomaatjes, gehalveerd
- 1/2 komkommer, in blokjes
- Enkele blaadjes verse basilicum, fijngesneden
- 1 kl balsamico azijn
- 1/2 kl citroensap
- 1 el olijfolie
Bereiding:
Kluts de eitjes en kruid met de toscane kruiden, zeezout en peper naar smaak.
Bak 2 omeletten:
Doe wat olijfolie in een hete antikleefpan, doe eitjes erin.
Verdeel wat geraspte mozzarella erover en bedek met sneetjes prosciutto.
Zet het vuur wat zachter en laat 3 minuten stollen.
Leg de omelet op een wrap en rol strak op.
Maak een slaatje van de tomaat en komkommer:
Voeg komkommer en tomaatjes samen in een kommetje, kruid met peper en zeezout met mediterrane kruiden.
Voeg de gesneden basilicum toe, balsamico, citroen en olijfolie.
Meng goed door elkaar en serveer bij de wrap.
Please follow and like us: