Ingrediënten:
Ca. 16 worstenbroodjes
- 250 gr kippengehakt
- 1 el kippenkruiden
- 1 kl gerookt paprikapoeder
- Peper
- 50 gr cottagecheese
- 1 el paneermeel
- 1 vel bladerdeeg
- 1 eierdooier gemengd met 1 el melk
- Bakplaat met bakmat/bakpapier
Bereiding:
Meng het kippengehakt met paneermeel, cottagecheese en kruiden.
Maak er een samenhangende massa van.
Rol het bladerdeeg uit , snij in 2 delen.
Verdeel in het midden van elk deel het kippengehakt.
Rol het deeg errond.
Leg bij voorkeur een half uurtje in de koelkast.
Verwarm de oven voor op 190°C, hetelucht.
Snij elke rol in 8 stukken en leg ze op een bakplaat met wat ruimte tussen elk stukje.
Bestrijk met het eigeel.
Bak ze ca. 12 à 15 minuten.
Please follow and like us: