Ingrediënten:
- 70 gr camembert,zonder de korst en in stukken
- 60 ml kookroom
- 40 gr geraspte gruyère
- Peper, nootmuskaat
- Zakje dunne toastjes
- Pitjes van de granaatappel
- Verse peterselie
Bereiding:
Maak de camembertcreme:
Zet een pannetje op het vuur en laat de room aan de kook komen.
Neem van het vuur en voeg de camembert en geraspte kaas toe.
Je moet een dikke saus bekomen.
Kruid zo nodig met peper en nootmuskaat.
Laat de creme volledig afkoelen.
Besmeer een toastje met de creme, leg er wat granaatappelpitjes op en werk af met de peterselie.
Tips:
Je kan uiteraard ook gewoon een potje creme de camembert gebruiken , of de toastjes beleggen met een stukje gewone camembert en daar de pitjes opleggen.
Of gebruik veenbessensaus,vijgencompote, ook heel lekker.
Please follow and like us: