Ingrediënten:
Ca 10 wafels
- 200 gr zachte roomboter
- 3 eitjes, kamertemperatuur
- 1 kl vanillepasta
- Snufje zout
- 250 gr bloem
- 1/2 el imperial puddingpoeder
- 1/4 tl bakpoeder
- 150 gr zusto suiker
- Bakspray
- Wafelijzer
- Ijsschep
Bereiding:
Meng de bloem met de zusto, bakpoeder en puddingpoeder.
Klop de boter op in een standmixer tot ze cremig is, gedurende 2 minuten.
Voeg 1 per 1 de eitjes toe , zout en vanillepasta. Klop verder gedurende een minuut.
Doe er het bloemmengsel bij en klop dit een minuut door op een medium snelheid.
Zet het beslag een half uurtje in de koelkast.
Verwarm je wafelijzer op een medium warmte.
Spray de wafelplaten in met bakspray.
Gebruik een ijsschep en scoop 1 flinke bol beslag in de vormen.
Bak ca 4 à 5 minuten tot wafels goudbruin zijn.
Laat ze afkoelen op een rooster.
Bewaren in een luchtdichte koekjesdoos.
Please follow and like us: