
Ingrediënten:
Voor 4 glaasjes
- 175 gr koude philadelphia natuur
- 100 ml koude room (min. 35%)
- 1 el suiker
- 1 tl Lorrann hazelnoot smaakstof
- Potje nutella choco ( op kamertemperatuur)
- Gala wafer rolls hazelnoot (aldi)
- 2 el Callebaut choc rocks puur, of gehakte pure chocolade
- Glaasjes
- Bresilienne nootjes
- Koekjes en chocolade ter decoratie
Bereiding:
Klop in een ruime kom de philadelphia los met de suiker.
Voeg de smaakstof eraan toe en 2 el nutella, klop verder tot de nutella opgenomen is.
Voeg de room toe en klop tot de massa pieken vormt.
Voeg er de choc rocks aan toe.
Doe 5 a 6 el nutella in een kommetje en zet in de microgolfoven voor ca. 1 minuut. De choco moet wat vloeinder zijn, maar niet te warm.
Neem de glaasjes en verkruimel in elk glaasje 1 wafer roll.
Schep wat cheesecake beslag erover en verdeel mooi.
Verkruimel opnieuw een wafer roll over elk glaasje en doe er wat vloeiende nutella over. Schep opnieuw cheesecakebeslag erover .
Eindig met een wat dikkere laag nutella . Door dat deze wat zachtig is, kan jehem makkelijker uitspreiden met een lepeltje.
Zet in de koelkast voor enkele uren.
Werk af met wat bresiliene nootjes , chocolade en koekjes.