Ingrediënten:
Voor 2 personen:
Bereiding:
Kook de pasta gaar volgens aanwijzing. Bewaar wat van het pastawater.
Doe in een ruime diepe pan wat olijfolie en verhit op een medium hoog vuur.
Bak hierin het gehakt rul, voeg er de sjalot en look aan toe en de vadouvan kruiden. Laat dit even mee bakken.
Voeg er de preiringen aan toe, en de oregano, roer goed om en zet het vuur nu iets lager.
Zet even het deksel op de pan en laat een paar minuutjes stoven.
Voeg er de melk , room en philadelphia aan toe, laat rustig pruttelen tot de saus indikt.
Voeg er enkele lepels pastawater aan toe en laat nog een 2 minuten pruttelen.
Kruid bij met peper en zout en peterselie.
Voeg de bucatini bij de saus en meng goed onder elkaar.
Serveer meteen.
Ingrediënten:Voor 2à3 personen 3 wraps (naar keuze, classic, volkoren, veggie) 300 gr gemengd gehakt 100…
Ingrediënten:Voor 2 personen 500 gr bloemige aardappelen, geschild 200 gr zoete aardappel, geschild 1 teentje…
Ingrediënten:voor 2 personen 300 gr ciabattabrood 400 gr kippengehakt 80 gr geraspte gruyére 1 tl…
Ingrediënten:Voor ca. 12 wafels 120 gr zachte roomboter 50 gr cacaopoeder, gezeefd 4 eieren, kamertemperatuur…
Ingrediënten:Voor ca. 8 personen 300 gr kippenborst, in fijne plakjes 1 ui, in halve maantjes…
Ingrediënten:4 personen 800 gr bloemige aardappelen Peper, zout, nootmuskaat 1 ei 20 gr lookboter 500…