Marsefond is een combinatie van marsepein en rolfondant in een 1:1 verhouding.Je maakt het makkelijk zelf, kan het eventueel een…
Ingrediënten:Voor ca. 12 cake’jes 125 gr patisseriebloem 125 gr fijne kristalsuiker 125 gr roomboter, kamertemperatuur 4 gr bakpoeder 1 gr…
Ingrediënten:Voor 4 glaasjes 175 gr koude philadelphia natuur 100 ml koude room (min. 35%) 1 el suiker 1 tl Lorrann…
Ingrediënten:Voor 4 glaasjes 200 gr koude philadelphia natuur 180 gr koude volle room (min. 35% vet) 20 gr vanillesuiker 20…
Ingrediënten: Voor 4 porties: 200 gr dessertrijst , gespoeld onder water 1 liter (half)volle melk 150 gr kristalsuiker 1 vanillestokje…
Ingrediënten:Voor ca. 6 gebakjes Voor de biscuit: 175 gr eieren 100 gr kristalsuiker 75 gr gezeefde tarwebloem 25 gr gezeefde…
Diplomatencreme is een banketbakkersroom die we door toevoeging van slagroom extra luchtig gaan maken. Ingrediënten:ca. 6 a 8 glaasjes Voor…
Ingrediënten:Voor 4 personen: 130 gr koekjes naar keuze (ik gebruikte red velvet koekjes) 200 gr koude philadelphia natuur 2 el…
Ingrediënten:Voor +/- 8 cake’jes 2 eieren , kamertemperatuur 140 gr griekse yoghurt, kamertemperatuur 1 el vanillepasta 150 gr zonnebloemolie 125…
Rudolf is een chocolade en cappucino bavarois met een fruitige vulling en een koekje, overgoten met een chocoladeglaze. Afgewerkt met…