Frambozencheesecake in een glaasje

Ingrediënten:
Voor 4 glaasjes

  • 200 gr koude philadelphia natuur
  • 180 gr koude volle room (min. 35% vet)
  • 20 gr vanillesuiker
  • 20 gr poedersuiker
  • 100 gr frambozen spread (of jam)
  • Optioneel: roze gel kleurstof
  • 60 gr aardbeienkoekjes (bv Fossier Le Sable) of Koekjes naar keuze
  • 4 glaasjes
  • Spuitzakjes
  • Decoratie naar keuze: verse frambozen, chocolade, ….
KokenKoken

Bereiding:

Verkruimel de koekjes en verdeel over de 4 glaasjes. Duw de koekjes wat aan.
Klop de philadelphia los met de vanillesuiker en 3 koffielepels van de frambozenspread . Voeg wat roze kleurstof toe voor een diepere kleur.
Klop de room met de pedersuiker stijf.
Spatel de room onder het philadelphia mengsel.
Doe de cheesecakevulling in een spuitzakje.
Klop de overige spread los en doe eveneens in een spuitzakje.
Knip een puntje van beide spuitzakjes.
Verdeel een dun laagje spread over de koekjesbodem.
Vervolgens een laagje cheesecakevulling.
Opnieuw een laagje spread en eindig met cheesecakevulling.
Werk af met decoratie naar keuze.
Zet minstens 4 uur in de koelkast alvorens te serveren.

Please follow and like us:
fb-share-icon

Related Posts

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial