Ingrediënten:
Voor 2 personen:
- 130 gr (volkoren) spirelli
- 1/2 kleine bloemkool, in roosjes
- 250 gr broccoli, in roosjes
- 1 prei, in fijne ringen
- 150 gr ontvette ham, in reepjes
- 250 gr berloumi
- 50 gr jonge kaasblokjes met mosterdzaadjes
- 150 gr philadelphia look en fijne kruiden
- 2 dl halfvolle melk
- peper en zout
- versgehakte peterselie
Bereiding:
Kook de pasta en voeg de laatste 5 minuten de broccoli en bloemkool toe.
Meng de philadelphia met de melk tot een sausje.
Snij de berloumi in blokjes en bak deze in een ruime antikleef(hapjes)pan met wat olie.
Hou warm. Stoof in dezelfde pan de prei. Voeg er de hesp aan toe en de philadelphia saus.
Giet de pasta af en voeg bij de prei en ham.
Meng goed door elkaar en breng op smaak met peper en zout.
Verdeel over 2 borden en verdeel de blokjes berloumi erover en de blokjes jonge kaas.
Werk af met versgehakte peterselie.
Please follow and like us: