Amandelkoekjes

Ingrediënten:

  • 50 gr maïzena plus
  • 50 gr volkorenbloem
  • 75 gr amandelpoeder
  • 1 eierdooier
  • zeste van 1/4 citroenschil
  • 100 gr kristalsuiker
  • 100 gr bakboter op kamertemperatuur
  • snuifje zout

Bereiding :

Verwarm de oven voor op 180°C.
Zeef de bloem met de maîzena in een kom.
Doe er de helft van de losgeklopte eierdooier bij, voeg suiker, citroenzeste, zout en amandelpoeder eraan toe.
Kneed alles tot een samenhangend deeg.


Uitrollen tot dikte van 0,5 a 1 cm .
Steek er rondjes uit met een koekjessteker.


Leg ze op een met bakpapier beklede bakvorm en bak ze in de oven gedurende 10 min.

Please follow and like us:
fb-share-icon

Related Posts

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial