voor 4 personen:
Ingrediënten:
Bereiding:
Snijd de lenteuitjes, de sluimerwten en de venkel en stoof alles krokant aan in een beetje olijfolie.
Voeg er het limoensap, de honing en de spinazie aan toe en schakel het vuur uit.
Voeg er nog een beetje olijfolie aan toe.
Strooi er een beetje rozemarijn of tijm overheen.
Gril of bak de zeebaars.
Serveer het geheel met de groentjes.
Ingrediënten:Voor ca. 8 personen 300 gr kippenborst, in fijne plakjes 1 ui, in halve maantjes…
Ingrediënten:4 personen 800 gr bloemige aardappelen Peper, zout, nootmuskaat 1 ei 20 gr lookboter 500…
Ingrediënten:24 stuks 60 gr zachte roomboter 2 eieren, kamertemperatuur 1/4 tl fijn zeezout 125 gr…
Ingrediënten:Voor 2 personen: 400 gr chateaubriand, een uur voor bereiding uit de koelkast gehaald 150…
Ingrediënten:Ca. 6 wafeltjes 40 gr havermeel 20 gr eiwitpoeder (smaak naar keuze, met of zonder…
Ingrediënten:Voor 2 personen 300 gr chipolataworst 130 gr korte macaroni 1/2 kleine courgette, in blokjes…