Categories: Vis en schaaldieren

Zeebaars met een honing-limoensausje

voor 4 personen:

Ingrediënten:

  • 4 zeebaarsfilets
  • 20 sluimerwten
  • 6 pijpajuinen (lente-uitjes)
  • Spinazie
  • een kwart venkel
  • Alpro soya Bakken & Braden
  • Sap van 2 limoenen
  • 2 eetlepels honing
  • Rozemarijn of tijm
  • Olijfolie

Bereiding:
Snijd de lenteuitjes, de sluimerwten en de venkel en stoof alles krokant aan in een beetje olijfolie.
Voeg er het limoensap, de honing en de spinazie aan toe en schakel het vuur uit.
Voeg er nog een beetje olijfolie aan toe.
Strooi er een beetje rozemarijn of tijm overheen.
Gril of bak de zeebaars.
Serveer het geheel met de groentjes.

receptenwijzer

Recent Posts

Zoetzure groentensoep met kip

Ingrediënten:Voor ca. 8 personen 300 gr kippenborst, in fijne plakjes 1 ui, in halve maantjes…

1 dag ago

Gratin van bloemkool, gehakt en puree

Ingrediënten:4 personen 800 gr bloemige aardappelen Peper, zout, nootmuskaat 1 ei 20 gr lookboter 500…

4 dagen ago

Volkoren havermout koekjes

Ingrediënten:24 stuks 60 gr zachte roomboter 2 eieren, kamertemperatuur 1/4 tl fijn zeezout 125 gr…

6 dagen ago

Groentecurry met steak en noedels

Ingrediënten:Voor 2 personen: 400 gr chateaubriand, een uur voor bereiding uit de koelkast gehaald 150…

1 week ago

Eiwitrijke havermout ontbijtwafeltjes

Ingrediënten:Ca. 6 wafeltjes 40 gr havermeel 20 gr eiwitpoeder (smaak naar keuze, met of zonder…

2 weken ago

Romige macaroni met groenten en chipolataworstjes

Ingrediënten:Voor 2 personen 300 gr chipolataworst 130 gr korte macaroni 1/2 kleine courgette, in blokjes…

2 weken ago