Categories: Vis en schaaldieren

Zalm met bresaola en pompoen

voor 4 personen:

Ingrediënten:

  • 4 stukjes zalm
  • een achtste van een pompoen
  • 12 schijfjes bresaola
  • 1 eetlepel fijngehakte dragon
  • Alpro soya Bakken & Braden
  • Bieslook
  • Olijfolie

Bereiding:

Snijd de pompoen in hele fijne blokjes en stoof ze in Alpro soya Bakken & Braden.
Houd de blokjes pompoen krokant en voeg er de dragon aan toe.
Snijd de zalm 2 cm dik en bak hem heel kort aan in olijfolie.
Frituur de bresaola.
Serveer de pompoen met daarbovenop de zalm en schijfjes bresaola.
Versier het geheel met de bieslook en giet er een beetje extra vierge olijfolie overheen.

receptenwijzer

Recent Posts

Brownie wafels

Ingrediënten:Voor ca. 12 wafels 120 gr zachte roomboter 50 gr cacaopoeder, gezeefd 4 eieren, kamertemperatuur…

1 dag ago

Zoetzure groentensoep met kip

Ingrediënten:Voor ca. 8 personen 300 gr kippenborst, in fijne plakjes 1 ui, in halve maantjes…

3 dagen ago

Gratin van bloemkool, gehakt en puree

Ingrediënten:4 personen 800 gr bloemige aardappelen Peper, zout, nootmuskaat 1 ei 20 gr lookboter 500…

6 dagen ago

Volkoren havermout koekjes

Ingrediënten:24 stuks 60 gr zachte roomboter 2 eieren, kamertemperatuur 1/4 tl fijn zeezout 125 gr…

1 week ago

Groentecurry met steak en noedels

Ingrediënten:Voor 2 personen: 400 gr chateaubriand, een uur voor bereiding uit de koelkast gehaald 150…

1 week ago

Eiwitrijke havermout ontbijtwafeltjes

Ingrediënten:Ca. 6 wafeltjes 40 gr havermeel 20 gr eiwitpoeder (smaak naar keuze, met of zonder…

2 weken ago