voor 4 personen:
Ingrediënten:
Bereiding:
Snijd de pompoen in hele fijne blokjes en stoof ze in Alpro soya Bakken & Braden.
Houd de blokjes pompoen krokant en voeg er de dragon aan toe.
Snijd de zalm 2 cm dik en bak hem heel kort aan in olijfolie.
Frituur de bresaola.
Serveer de pompoen met daarbovenop de zalm en schijfjes bresaola.
Versier het geheel met de bieslook en giet er een beetje extra vierge olijfolie overheen.
Ingrediënten:Voor ca. 12 wafels 120 gr zachte roomboter 50 gr cacaopoeder, gezeefd 4 eieren, kamertemperatuur…
Ingrediënten:Voor ca. 8 personen 300 gr kippenborst, in fijne plakjes 1 ui, in halve maantjes…
Ingrediënten:4 personen 800 gr bloemige aardappelen Peper, zout, nootmuskaat 1 ei 20 gr lookboter 500…
Ingrediënten:24 stuks 60 gr zachte roomboter 2 eieren, kamertemperatuur 1/4 tl fijn zeezout 125 gr…
Ingrediënten:Voor 2 personen: 400 gr chateaubriand, een uur voor bereiding uit de koelkast gehaald 150…
Ingrediënten:Ca. 6 wafeltjes 40 gr havermeel 20 gr eiwitpoeder (smaak naar keuze, met of zonder…