voor 12 kroketten :
Ingrediënten :
Bereiding :
Breng de melk met het blokje bouillon aan de kook. Bind met de maizena roux minute en laat goed doorkoken tot een dik gebonden saus. Roer de garnalen , gemalen kaas en de eierdooier door de ragout en breng op smaak met peper , zout en nootmuskaat. Bestrooi een plank met bloem. Lepel hier 12 porties garnalenragout op en laat ze afkoelen. Vorm kroketten en rol ze door de bloem. paneer de kroketten met losgeklopt ei en paneermeel.
Ingrediënten:voor 2 personen 300 gr ciabattabrood 400 gr kippengehakt 80 gr geraspte gruyére 1 tl…
Ingrediënten:Voor ca. 12 wafels 120 gr zachte roomboter 50 gr cacaopoeder, gezeefd 4 eieren, kamertemperatuur…
Ingrediënten:Voor ca. 8 personen 300 gr kippenborst, in fijne plakjes 1 ui, in halve maantjes…
Ingrediënten:4 personen 800 gr bloemige aardappelen Peper, zout, nootmuskaat 1 ei 20 gr lookboter 500…
Ingrediënten:24 stuks 60 gr zachte roomboter 2 eieren, kamertemperatuur 1/4 tl fijn zeezout 125 gr…
Ingrediënten:Voor 2 personen: 400 gr chateaubriand, een uur voor bereiding uit de koelkast gehaald 150…