voor 4 personen :
Ingrediënten :
Bereiding :
Pureer de surimistaafjes met de 3 el. room en het eiwit tot een gladde pasta. Kruid naar smaak met peper en zout. Stijk de pasta uit of de gekruide scholfilets. Rol ze op en steek vast met een houten prikker. Bak ze kort aan in de olie . Besprenkel met citroensap. Laat ze , onder deksel , nog 5 a 6 minuten garen op een zacht vuurtje. Fruit de sjalotjes glazig in de boter . Blus met de witte wijn en de visfond en laat tot de helft inkoken. Roer , van het vuur af , de kreefteboter of kruidenboter en de room door de saus. Voeg er ook het stoofvocht van de visrolletjes bij en laat nog even opwarmen. Serveer met aardappelpuree.
Ingrediënten:voor 2 personen 300 gr ciabattabrood 400 gr kippengehakt 80 gr geraspte gruyére 1 tl…
Ingrediënten:Voor ca. 12 wafels 120 gr zachte roomboter 50 gr cacaopoeder, gezeefd 4 eieren, kamertemperatuur…
Ingrediënten:Voor ca. 8 personen 300 gr kippenborst, in fijne plakjes 1 ui, in halve maantjes…
Ingrediënten:4 personen 800 gr bloemige aardappelen Peper, zout, nootmuskaat 1 ei 20 gr lookboter 500…
Ingrediënten:24 stuks 60 gr zachte roomboter 2 eieren, kamertemperatuur 1/4 tl fijn zeezout 125 gr…
Ingrediënten:Voor 2 personen: 400 gr chateaubriand, een uur voor bereiding uit de koelkast gehaald 150…