voor 4 personen :
Blini’s zijn kleine pannenkoekjes met een diameter van ca. 6 cm. Je kan deze als aperitiefhapje gebruiken of als voorgerechtje.
Ingrediënten :
Bereiding :
Meng het pompoenvlees met het meel. Los de gist op in lauwe melk en doe dit samen met het ei bij het pompoen-meelmengsel. Meng goed met een klopper . Meng er de peterselie onder en breng op smaak met peper en zout. Laat het deeg 10 minuten rusten.
Verhit wat olijfolie in eenanti-kleeflaag pannetje en bak op een matig vuur de blini’s. Maak kleine cirkeltjes van ca. 6 cm per pannenkoekje. Van zodra er putjes zichtbaar worden , draai het pannenkoekje dan om en bak de andere zijde nog ca. 2 minuten. Heel lekker met wat gerookte zalm en kruidenkaas.
Ingrediënten:Voor ca. 8 personen 300 gr kippenborst, in fijne plakjes 1 ui, in halve maantjes…
Ingrediënten:4 personen 800 gr bloemige aardappelen Peper, zout, nootmuskaat 1 ei 20 gr lookboter 500…
Ingrediënten:24 stuks 60 gr zachte roomboter 2 eieren, kamertemperatuur 1/4 tl fijn zeezout 125 gr…
Ingrediënten:Voor 2 personen: 400 gr chateaubriand, een uur voor bereiding uit de koelkast gehaald 150…
Ingrediënten:Ca. 6 wafeltjes 40 gr havermeel 20 gr eiwitpoeder (smaak naar keuze, met of zonder…
Ingrediënten:Voor 2 personen 300 gr chipolataworst 130 gr korte macaroni 1/2 kleine courgette, in blokjes…