Ingrediënten:
Voor ca. 10 stuks
Bereiding:
Verwarm de oven voor op 210 °C, onder en boven warmte.
Snij de ciabatta in sneden van ca. 2.5 cm dik.
Smelt de kruidenboter en bestrijk de ciabatta broodjes hiermee.
Leg de broodjes op een met bakpapier beklede bakplaat , of met een bakmat.
Bak de broodjes ca. 10 minuten
Beleg de broodjes met een laagje tomatentapenade , wat blokjes tomaat (optioneel wat stukjes gegrilde artisjok) en overstrooi ze met gemalen kaas en wat gedroogde oregano.
Zet onder de grill en laat de kaas lichtjes gratineren.
Serveer met wat verse bladpeterselie en druppel er wat olijfolie over.
Ingrediënten:Voor 1 taart van 23cm 1 vel bladerdeeg, kant en klaar Snufje zeezout 100 gr…
Ingrediënten:Voor 1 cheesecake van ca. 16 cm øMaak de taart een dag op voorhand 200…
Ingrediënten:Voor 2à3 personen 3 wraps (naar keuze, classic, volkoren, veggie) 300 gr gemengd gehakt 100…
Ingrediënten:Voor 2 personen 500 gr bloemige aardappelen, geschild 200 gr zoete aardappel, geschild 1 teentje…
Ingrediënten:voor 2 personen 300 gr ciabattabrood 400 gr kippengehakt 80 gr geraspte gruyére 1 tl…
Ingrediënten:Voor ca. 12 wafels 120 gr zachte roomboter 50 gr cacaopoeder, gezeefd 4 eieren, kamertemperatuur…