voor 4 personen :
Ingrediënten :
Bereiding :
Smelt de boter op een middelmatig vuur tot ze goudbruin is en schuimend. Kruid het vlees naar smaak met de provençaalse kruiden en peper en zout. Bak de ribbetjes 4 minuten aan elke kant. Leg ze daarna op een ovenplaat en leg op elke rib een klontje boter. Zet ze een 30 minuten in de oven op 170°C. Neem ze uit de oven , besmeer met mosterd of honing en wat broodkruim. Zet voor nog eens 5 minuten in de oven.
Ingrediënten:Voor ca. 12 wafels 120 gr zachte roomboter 50 gr cacaopoeder, gezeefd 4 eieren, kamertemperatuur…
Ingrediënten:Voor ca. 8 personen 300 gr kippenborst, in fijne plakjes 1 ui, in halve maantjes…
Ingrediënten:4 personen 800 gr bloemige aardappelen Peper, zout, nootmuskaat 1 ei 20 gr lookboter 500…
Ingrediënten:24 stuks 60 gr zachte roomboter 2 eieren, kamertemperatuur 1/4 tl fijn zeezout 125 gr…
Ingrediënten:Voor 2 personen: 400 gr chateaubriand, een uur voor bereiding uit de koelkast gehaald 150…
Ingrediënten:Ca. 6 wafeltjes 40 gr havermeel 20 gr eiwitpoeder (smaak naar keuze, met of zonder…