voor 4 personen :
Ingrediënten :
Bereiding :
Neem een braadpan waar het varkenshaasje in past . Eventueel in 2 stukken snijden om het te passen in de pan. Er mag niet te veel ruimte meer overblijven in de pan. Kruid het varkenshaasje met peper en zout. Smelt de boter op een middelmatig vuur tot ze lichtbruin en schuimend is. Bak het 5 minuten aan elke zijden mooi bruin. Indien je boter toch te heet zou worden ( ze begint té bruin te worden ) , dan doe je wat kleine klontjes koude boter erbij , dit zal de temperatuur van je pan naar benden halen. Schik de champignons rond het vlees en ook de spekblokjes. Na een 2 minuten , blussen met water en voeg een verkruimeld bouillonblokje toe. Roer de aanbaksels los en laat tot de helft inkoken. Voeg de room toe , laat even indikken en bestrooi de saus met wat gehakte peterselie.
Ingrediënten:4 personen 800 gr bloemige aardappelen Peper, zout, nootmuskaat 1 ei 20 gr lookboter 500…
Ingrediënten:24 stuks 60 gr zachte roomboter 2 eieren, kamertemperatuur 1/4 tl fijn zeezout 125 gr…
Ingrediënten:Voor 2 personen: 400 gr chateaubriand, een uur voor bereiding uit de koelkast gehaald 150…
Ingrediënten:Ca. 6 wafeltjes 40 gr havermeel 20 gr eiwitpoeder (smaak naar keuze, met of zonder…
Ingrediënten:Voor 2 personen 300 gr chipolataworst 130 gr korte macaroni 1/2 kleine courgette, in blokjes…
Ingrediënten:Voor 2 personen 4 eieren 1 sjalot, fijn gesneden 1 teen look, genperst 2 preien,…