voor 4 personen :
Ingrediënten :
Bereiding :
Smelt de boter op middelmatig vuur en stoof de bloemkool en de knolselder in 7 minuten aan. Voeg er de uitjes en augurken aan toe. doe er de curry , mosterd , tijm , laurier en kurkuma bij . Doe er het water , azijn en bouillonblokje bij en laat dit een 15 minuten zachtjes koken. Vermeng de maïzena met water en voeg dit toe. Roer even goed door . Giet in bokalen en bewaren in de ijskast . Je kan deze een 2-3 weken bewaren. Of steriliseer ze : doe in bokalen met schroefdeksel en zet ze dan ondersteboven . Laat zo afkoelen.
Ingrediënten:Voor ca. 8 personen 300 gr kippenborst, in fijne plakjes 1 ui, in halve maantjes…
Ingrediënten:4 personen 800 gr bloemige aardappelen Peper, zout, nootmuskaat 1 ei 20 gr lookboter 500…
Ingrediënten:24 stuks 60 gr zachte roomboter 2 eieren, kamertemperatuur 1/4 tl fijn zeezout 125 gr…
Ingrediënten:Voor 2 personen: 400 gr chateaubriand, een uur voor bereiding uit de koelkast gehaald 150…
Ingrediënten:Ca. 6 wafeltjes 40 gr havermeel 20 gr eiwitpoeder (smaak naar keuze, met of zonder…
Ingrediënten:Voor 2 personen 300 gr chipolataworst 130 gr korte macaroni 1/2 kleine courgette, in blokjes…