voor 4 personen:
Ingrediënten:
Bereiding:
Snijd de koolrabi’s in blokjes en het eekhoorntjesbrood in schijfjes.
Bak de eendenborstjes 4 minuten aan beide kanten samen met de fijngehakte sjalot.
Stoof de koolrabi’s en het eekhoorntjesbrood in een beetje olijfolie samen met het spek, de salie en de look.
Blus de pan van het vlees met de balsamicoazijn, de sojasaus en het water en voeg er de PH Wildbouillon aan toe.
Laat het geheel eventjes inkoken.
Serveer de eend met het eekhoorntjesbrood en de koolrabi’s en giet er een beetje saus overheen.
Werk af met een beetje kervel.
Ingrediënten:Voor ca. 12 wafels 120 gr zachte roomboter 50 gr cacaopoeder, gezeefd 4 eieren, kamertemperatuur…
Ingrediënten:Voor ca. 8 personen 300 gr kippenborst, in fijne plakjes 1 ui, in halve maantjes…
Ingrediënten:4 personen 800 gr bloemige aardappelen Peper, zout, nootmuskaat 1 ei 20 gr lookboter 500…
Ingrediënten:24 stuks 60 gr zachte roomboter 2 eieren, kamertemperatuur 1/4 tl fijn zeezout 125 gr…
Ingrediënten:Voor 2 personen: 400 gr chateaubriand, een uur voor bereiding uit de koelkast gehaald 150…
Ingrediënten:Ca. 6 wafeltjes 40 gr havermeel 20 gr eiwitpoeder (smaak naar keuze, met of zonder…