voor 4 a 6 personen :
Ingredienten :
Bereiding :
Smelt de bakboter in een grote kookpot en stoof het rundsstoofvlees in de pot tot het een bruine kleur heeft op een hoog vuur . Voeg de gehakte ajuin, paprika, aardappel, look en wortel erbij , laat dit wat meestoven , zet het vuur lager en strooi de bloem erover . Roer dit goed goed door . Giet de tomatensaus en het water erbij en ook de tomatenpuree, de tomaat en de bouillonblokjes. Kruid af met paprikapoeder .Laat dit vervolgens opkoken en 30 minuten verder sudderen op een zacht vuurtje.
Ingrediënten:Voor ca. 8 personen 300 gr kippenborst, in fijne plakjes 1 ui, in halve maantjes…
Ingrediënten:4 personen 800 gr bloemige aardappelen Peper, zout, nootmuskaat 1 ei 20 gr lookboter 500…
Ingrediënten:24 stuks 60 gr zachte roomboter 2 eieren, kamertemperatuur 1/4 tl fijn zeezout 125 gr…
Ingrediënten:Voor 2 personen: 400 gr chateaubriand, een uur voor bereiding uit de koelkast gehaald 150…
Ingrediënten:Ca. 6 wafeltjes 40 gr havermeel 20 gr eiwitpoeder (smaak naar keuze, met of zonder…
Ingrediënten:Voor 2 personen 300 gr chipolataworst 130 gr korte macaroni 1/2 kleine courgette, in blokjes…