voor 4 personen :
Ingredienten :
Bereiding :
Smelt de boter met de chocolade op een laag vuur . Doe er de room bij en roer de eierdooiers voorzichtig door de gesmolten chocolade. Laat deze afkoelen . Mag max nog kamertemperatuur hebben, maar ook niet te koud zijn. Klop het eiwit met de suiker stijf en spatel voorzichtig door het chocolademengsel , net zolang dat alles vermengd is , anders riskeer je dat je het mousse-effect gaat verliezen. Verdeel over kommetjes en zet minstens 2 uur in de ijskast . Serveer met wat verse geklopte slagroom .
Ingrediënten:Voor ca. 12 wafels 120 gr zachte roomboter 50 gr cacaopoeder, gezeefd 4 eieren, kamertemperatuur…
Ingrediënten:Voor ca. 8 personen 300 gr kippenborst, in fijne plakjes 1 ui, in halve maantjes…
Ingrediënten:4 personen 800 gr bloemige aardappelen Peper, zout, nootmuskaat 1 ei 20 gr lookboter 500…
Ingrediënten:24 stuks 60 gr zachte roomboter 2 eieren, kamertemperatuur 1/4 tl fijn zeezout 125 gr…
Ingrediënten:Voor 2 personen: 400 gr chateaubriand, een uur voor bereiding uit de koelkast gehaald 150…
Ingrediënten:Ca. 6 wafeltjes 40 gr havermeel 20 gr eiwitpoeder (smaak naar keuze, met of zonder…