voor 4 personen :
Ingredienten :
Bereiding :
Warm de whisky op met de suiker. Giet deze in het glas en voeg er voorzichtig de koffie aan toe met een lepel . Hou het puntje van een lepel tegen het glas en laat de koffie zo langst je lepel in het glas sijpelen . Zo vermijdt je dat de koffie in een grote hoeveelheid zich meteen vermengd met de whisky. De bedoeling is dat je onderaan een laagje whisky ziet en dat de koffie er boven hangt. Doe de geklopte room op de koffie.
Ingrediënten:Voor ca. 12 wafels 120 gr zachte roomboter 50 gr cacaopoeder, gezeefd 4 eieren, kamertemperatuur…
Ingrediënten:Voor ca. 8 personen 300 gr kippenborst, in fijne plakjes 1 ui, in halve maantjes…
Ingrediënten:4 personen 800 gr bloemige aardappelen Peper, zout, nootmuskaat 1 ei 20 gr lookboter 500…
Ingrediënten:24 stuks 60 gr zachte roomboter 2 eieren, kamertemperatuur 1/4 tl fijn zeezout 125 gr…
Ingrediënten:Voor 2 personen: 400 gr chateaubriand, een uur voor bereiding uit de koelkast gehaald 150…
Ingrediënten:Ca. 6 wafeltjes 40 gr havermeel 20 gr eiwitpoeder (smaak naar keuze, met of zonder…