Ingrediënten:
Ca 10 wafels
Bereiding:
Meng de bloem met de zusto, bakpoeder en puddingpoeder.
Klop de boter op in een standmixer tot ze cremig is, gedurende 2 minuten.
Voeg 1 per 1 de eitjes toe , zout en vanillepasta. Klop verder gedurende een minuut.
Doe er het bloemmengsel bij en klop dit een minuut door op een medium snelheid.
Zet het beslag een half uurtje in de koelkast.
Verwarm je wafelijzer op een medium warmte.
Spray de wafelplaten in met bakspray.
Gebruik een ijsschep en scoop 1 flinke bol beslag in de vormen.
Bak ca 4 à 5 minuten tot wafels goudbruin zijn.
Laat ze afkoelen op een rooster.
Bewaren in een luchtdichte koekjesdoos.
Ingrediënten:Voor 2à3 personen 3 wraps (naar keuze, classic, volkoren, veggie) 300 gr gemengd gehakt 100…
Ingrediënten:Voor 2 personen 500 gr bloemige aardappelen, geschild 200 gr zoete aardappel, geschild 1 teentje…
Ingrediënten:voor 2 personen 300 gr ciabattabrood 400 gr kippengehakt 80 gr geraspte gruyére 1 tl…
Ingrediënten:Voor ca. 12 wafels 120 gr zachte roomboter 50 gr cacaopoeder, gezeefd 4 eieren, kamertemperatuur…
Ingrediënten:Voor ca. 8 personen 300 gr kippenborst, in fijne plakjes 1 ui, in halve maantjes…
Ingrediënten:4 personen 800 gr bloemige aardappelen Peper, zout, nootmuskaat 1 ei 20 gr lookboter 500…