Ingredienten :
Bereiding :
Doe de cajunkruiden onder het paneermeel . Je kan ook je filets op voorhand eerst marineren. Vermeng hiervoor wat cajunkruiden met olie , smeer je kipfilets hiermee in en laat dit een uurtje marineren in de frigo. Dep ze vervolgens wat af . Bebloem ze lichtjes . Klop het overtollige bloem eraf . Haal door het ei en vervolgens in het paneermeel-kruidenmengsel halen . Laat dit weer een kwartiertje in de frigo rusten . Verhit wat olie in een anti-kleefpan en bak hierin de filets gaar op een gemiddeld vuur , gedurende een 4a5 minuten aan elke kant . Snij de broodjes doormidden (leg ze eventueel even op een grill om lichtjes op te warmen). Beleg ze elk met een blaadje sla , leg er een kippenfilet op , terug een blaadje sla , schijfje tomaat en een sausje naar keuze (of zonder als je dat liever hebt ). Leg het andere broodhelftje erop. Serveer meteen.
Ingrediënten:Voor 2 personen 500 gr bloemige aardappelen, geschild 200 gr zoete aardappel, geschild 1 teentje…
Ingrediënten:voor 2 personen 300 gr ciabattabrood 400 gr kippengehakt 80 gr geraspte gruyére 1 tl…
Ingrediënten:Voor ca. 12 wafels 120 gr zachte roomboter 50 gr cacaopoeder, gezeefd 4 eieren, kamertemperatuur…
Ingrediënten:Voor ca. 8 personen 300 gr kippenborst, in fijne plakjes 1 ui, in halve maantjes…
Ingrediënten:4 personen 800 gr bloemige aardappelen Peper, zout, nootmuskaat 1 ei 20 gr lookboter 500…
Ingrediënten:24 stuks 60 gr zachte roomboter 2 eieren, kamertemperatuur 1/4 tl fijn zeezout 125 gr…