Ingredienten :
Bereiding :
Doe de cajunkruiden onder het paneermeel . Je kan ook je filets op voorhand eerst marineren. Vermeng hiervoor wat cajunkruiden met olie , smeer je kipfilets hiermee in en laat dit een uurtje marineren in de frigo. Dep ze vervolgens wat af . Bebloem ze lichtjes . Klop het overtollige bloem eraf . Haal door het ei en vervolgens in het paneermeel-kruidenmengsel halen . Laat dit weer een kwartiertje in de frigo rusten . Verhit wat olie in een anti-kleefpan en bak hierin de filets gaar op een gemiddeld vuur , gedurende een 4a5 minuten aan elke kant . Snij de broodjes doormidden (leg ze eventueel even op een grill om lichtjes op te warmen). Beleg ze elk met een blaadje sla , leg er een kippenfilet op , terug een blaadje sla , schijfje tomaat en een sausje naar keuze (of zonder als je dat liever hebt ). Leg het andere broodhelftje erop. Serveer meteen.