Boerenomelet

voor 4 personen :

Ingredienten :

 • 8 eieren
 • 8 champignons , gewassen en in schijfjes
 • 10 kerstomaatjes , in vieren gesneden
 • 1 vastkokende aardappel , gekookt en in blokjes gesneden
 • 2 dl room
 • 2 sneetjes cheddar smeltkaas
 • peper en zout
 • gemalen kaas
 • Bereiding :

  Smelt een klontje boter in een antikleefpan. Kluts de eieren goed samen met de room . Kruid met peper en zout. Giet de eieren in de pan en voeg dan alle fijngesneden groenten erbovenop. Zet het vuur lager. Voeg de gemalen kaas toe en doe de smeltkaas in stukjes , die je dan over de omelet verdeeld . Laat langzaam garen onder een deksel gedurende een 5 minuten. Dit is afhankelijk van hoe je graag je omelet hebt , nog wat lichtjes lopend bovenop , of volledig gegaard.

  Please follow and like us:
  fb-share-icon

  Related Posts

  Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial