Ananas-kokospudding

voor 4 personen :

Dit is de makkelijke versie met een pakje puddingpoeder

Ingredienten :

 • 1 klein blikje ananas op eigen sap
 • 1 pakje vanille – puddingpoeder
 • 75 gr suiker
 • 1 l melk
 • scheutje batida de coco ( ca. 2 el. )
 • 350 geraspte kokos
 • Bereiding :

  Snij de ananas in kleine stukjes. Maak de vanillepudding zoals aangegeven op het pakje met de melk en de suiker. Voor je het vanille – puddingpoeder aan de melk toevoegd , doe je het sap van het blikje ananas erbij en de kokosrasp. Laat de pudding indikken. Voeg het scheutje batida de coco eraan toe. Vermeng goed. Verdeel de pudding over dessertkommetjes en laat dit opstijven in de koelkast. Net voor het opdienen garneren met wat extra geraspte kokos.

  Please follow and like us:
  fb-share-icon

  Related Posts

  Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial