voor 4 personen :
Ingredienten
Bereiding:
Snijd de fazant in 8 gelijke stukken.
Bak hem aan alle kanten mooi bruin in een beetje Alpro soya Bakken & Braden.
Neem de afzonderlijke witlofblaadjes en stoom ze zacht of kook ze en spoel ze onder koud water.
Bedek de fazant met het witlof en strooi er de suiker overheen.
Blus dit met water, de sherryazijn en de PH Wildbouillon.
Laat vervolgens 2 uurtjes rustig garen.
Voeg er op het eind de graanmosterd aan toe.
Serveer en versier met een beetje kervel.
Ingrediënten:Voor ca. 8 personen 300 gr kippenborst, in fijne plakjes 1 ui, in halve maantjes…
Ingrediënten:4 personen 800 gr bloemige aardappelen Peper, zout, nootmuskaat 1 ei 20 gr lookboter 500…
Ingrediënten:24 stuks 60 gr zachte roomboter 2 eieren, kamertemperatuur 1/4 tl fijn zeezout 125 gr…
Ingrediënten:Voor 2 personen: 400 gr chateaubriand, een uur voor bereiding uit de koelkast gehaald 150…
Ingrediënten:Ca. 6 wafeltjes 40 gr havermeel 20 gr eiwitpoeder (smaak naar keuze, met of zonder…
Ingrediënten:Voor 2 personen 300 gr chipolataworst 130 gr korte macaroni 1/2 kleine courgette, in blokjes…