Categories: Desserten

Poire belle Hélène

voor 4 personen :

Ingredienten :

  • 4 vastkokende peren
  • 5 dl water
  • 200 g suiker
  • 1 vanillestokje
  • Tijm en laurier
  • 100 g chocolade
  • 1 dl Alpro soya Cuisine
  • 4 bolletjes ijs
  • Munt
  • Bereiding:

    Pocheer de geschilde peren in water met de suiker, het doormidden gesneden vanillestokje, de tijm en de laurier.
    Warm de Alpro soya Cuisine samen met de chocolade op tot een saus.
    Serveer de peren met het ijs, de chocoladesaus en de munt.

    receptenwijzer

    Share
    Published by
    receptenwijzer

    Recent Posts

    Groentenpuree met kip-kaasballen

    Ingrediënten:Voor 2 personen 500 gr bloemige aardappelen, geschild 200 gr zoete aardappel, geschild 1 teentje…

    18 uren ago

    Ciabattabroodje met kip, spinazie en champignons

    Ingrediënten:voor 2 personen 300 gr ciabattabrood 400 gr kippengehakt 80 gr geraspte gruyére 1 tl…

    4 dagen ago

    Brownie wafels

    Ingrediënten:Voor ca. 12 wafels 120 gr zachte roomboter 50 gr cacaopoeder, gezeefd 4 eieren, kamertemperatuur…

    6 dagen ago

    Zoetzure groentensoep met kip

    Ingrediënten:Voor ca. 8 personen 300 gr kippenborst, in fijne plakjes 1 ui, in halve maantjes…

    1 week ago

    Gratin van bloemkool, gehakt en puree

    Ingrediënten:4 personen 800 gr bloemige aardappelen Peper, zout, nootmuskaat 1 ei 20 gr lookboter 500…

    2 weken ago

    Volkoren havermout koekjes

    Ingrediënten:24 stuks 60 gr zachte roomboter 2 eieren, kamertemperatuur 1/4 tl fijn zeezout 125 gr…

    2 weken ago