voor 4 personen :
Ingredienten :
Bereiding:
Laat de Alpro soya Bakken & Braden smelten in een grote steelpan met aanbaklaag.
Kruid de kippenvleugeltjes met peper en zout en bak ze eerst aan de buitenkant in de pan gedurende 2 à 3 minuten.
Plet de ongeschilde teentjes look, schil de gember en snijd hem in schijfjes, snijd het citroengras in de lengte in tweeën en voeg alles toe aan de kippenvleugeltjes.
Draai de kippenvleugeltjes om en laat ze zo eveneens gedurende 2 à 3 minuten bakken.
Rasp de schil van de citroen en de limoen, snijd ze vervolgens in vieren en pers ze uit boven de pan.
Laat het aanbaksel van de kippenvleugeltjes en de aromaten los koken en schep alles over in een ovenschaal.
Laat 10 minuten garen in een oven van 160° C.
Verhit een beetje olie in een pan met antiaanbaklaag en voeg de panko eraan toe.
Bak alles goudbruin en voeg op het eind de citroen- en limoenschilfers en de fijngesneden citroenmelisse eraan toe.
Strooi de krokante panko ten slotte over de kippenvleugeltjes.
Ingrediënten:voor 2 personen 300 gr ciabattabrood 400 gr kippengehakt 80 gr geraspte gruyére 1 tl…
Ingrediënten:Voor ca. 12 wafels 120 gr zachte roomboter 50 gr cacaopoeder, gezeefd 4 eieren, kamertemperatuur…
Ingrediënten:Voor ca. 8 personen 300 gr kippenborst, in fijne plakjes 1 ui, in halve maantjes…
Ingrediënten:4 personen 800 gr bloemige aardappelen Peper, zout, nootmuskaat 1 ei 20 gr lookboter 500…
Ingrediënten:24 stuks 60 gr zachte roomboter 2 eieren, kamertemperatuur 1/4 tl fijn zeezout 125 gr…
Ingrediënten:Voor 2 personen: 400 gr chateaubriand, een uur voor bereiding uit de koelkast gehaald 150…