Ingrediënten:
Voor 2 personen
Bereiding:
Doe wat olijfolie in de pan en zet op een medium hoog vuur.
Stoof hierin de sjalot, look en paprikablokjes gedurende 2 minuten.
Voeg er de kruiden aan toe (behalve de verse) en het tomatenconcentraat, laat dit heel even mee stoven.
Voeg er de tomatenblokjes aan toe, honing en water.
Meng goed.
Zet het deksel op de pan, zet het vuur laag en laat een 20 minuutjes sudderen.
Indien de saus te ingekookt is, voeg je nog een beetje water toe.
Breek de eitjes (voorzichtig) rechtstreeks in de saus en pocheer ze ca. 4 minuten in de saus onder deksel.
Werk af met de verse kruiden.
Serveer met brood, flatbread, toast ….
Ingrediënten:Voor 1 taart van 23cm 1 vel bladerdeeg, kant en klaar Snufje zeezout 100 gr…
Ingrediënten:Voor 1 cheesecake van ca. 16 cm øMaak de taart een dag op voorhand 200…
Ingrediënten:Voor 2à3 personen 3 wraps (naar keuze, classic, volkoren, veggie) 300 gr gemengd gehakt 100…
Ingrediënten:Voor 2 personen 500 gr bloemige aardappelen, geschild 200 gr zoete aardappel, geschild 1 teentje…
Ingrediënten:voor 2 personen 300 gr ciabattabrood 400 gr kippengehakt 80 gr geraspte gruyére 1 tl…
Ingrediënten:Voor ca. 12 wafels 120 gr zachte roomboter 50 gr cacaopoeder, gezeefd 4 eieren, kamertemperatuur…