Nasi Goreng

voor 2 personen :

Ingredienten :

 • 1 ei
 • 2 el wokolie
 • 100 gr. soepgroenten
 • mespunt sambal oelek
 • 1 el sojasaus
 • 1 el vissaus
 • 12 scampi’s
 • 1 el nasikruiden (bv. van conimex)
 • 1 kipfilet , in fijne reepjes
 • 1 grote tas rijst
 • Bereiding :

  Stoom of kook de rijst. Verhit de olie in de wok en doe er het ei in zijn geheel in. Roer het ei voortdurend tot het stolt . Doe er de soepgroentjes in. Roerbak enkele minuten en doe er de scampi’s bij en de kipreepjes. Nog enkele minuten doorbakken tot de kip en scampi’s gaar zijn. Doe er de sambal bij en blus met de sojasaus en vissaus. Vermeng de rijst met de nasikruiden. Doe de rijst bij in de wok en roerbak nog een 2 minuten.

  Please follow and like us:
  fb-share-icon

  Related Posts

  Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial