Traybake van aardappels, bloemkool en broccoli met kippenhaasjes en mozzarella

Ingrediënten:
Voor 2 tot 3 personen

  • 2 medium aardappelen, geschild en blokjes van ca. 2,5 cm gesneden
  • 1 grote zoete aardappel, in blokjes van ca. 2,5 cm
  • 250 gr broccoli in kleine roosjes
  • 250 gr bloemkool in kleine roosjes
  • 1 grote rode paprika, in blokjes van 2 cm
  • 2 sjalotten, in grove stukken
  • 2 tenen look, grofgesneden
  • 300 gr kippenhaasjes
  • 1 el kippenkruiden
  • 1/2 el paprikapoeder
  • Peper, zout
  • 1 el italiaanse kruidenmix
  • 200 gr geraspte mozzarella
  • Olijfolie
  • Grote, diepe bakschaal
  • Aluminiumfolie

Bereiding:

Verwarm de oven voor op 200°C, hetelucht.
Doe de groenten in de schaal, giet er een flinke scheut olijfolie op, de paprikapoeder, italiaanse kruiden, peper en zout.
Vermeng met je handen alles goed door elkaar zodat elk stukje groente wat olie en kruiding heeft.
Dek de schaal af met aluminiumfolie, zet in de oven gedurende 30 minuten.
Kruid de kippenhaasjes met kippenkruiden en doe er ook wat olie op.
Haal de aluminiumfolie van de schaal, leg de kippenhaasjes op de groenten en verdeel de mozzarella erover.
Zet nog 25 minuten in de oven zonder aluminiumfolie.
Serveer .

Please follow and like us:
fb-share-icon

Related Posts

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
nl_BEDutch