Romige tagliatelle met spek en champignons

Ingrediënten:
Voor 2 personen

  • 150 gr tagliatelle
  • 250 gr (kastanje)champignons, in schijfjes
  • 200 gr gerookt spek, in reepjes
  • 2 teentjes look, geperst
  • 250 ml (light) room
  • 50 gr philadelphia look en fijne kruiden
  • 1 tl provençaalse kruiden
  • peper
  • gehakte peterselie

Bereiding:

Kook de tagliatelle zoals aangegeven op de verpakking.
Zet een diepe antikleefpan op een mdium hoog vuur en bak de spekblokjes.
Voeg de look en champignons toe en bak ze enkele minuten mee.
Voeg provençaalse kruiden toe en de room.
Zet het vuur zachter en laat dit een 5 minuutjes pruttelen.
Voeg de philadelphia toe en laat nog een paar minuten doorpruttelen.
Kruid de saus bij met peper en voeg de verse peterselie toe, alsook de tagliatelle en een lepel van het pastawater.
Roer goed om.
Serveer met wat extra gehakte peterselie en eventueel wat geraspte kaas.

Please follow and like us:
fb-share-icon

Related Posts

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
nl_BEDutch