Ingrediënten:
Voor 2 personen
- 300 gr chipolataworst
- 130 gr korte macaroni
- 1/2 kleine courgette, in blokjes
- 1 wortel in blokjes
- 150 gr champignons, in blokjes
- 1/2 rode puntpaprika, in blokjes
- 1/2 gele puntpaprika, in blokjes
- 50 gr verse spinazie
- 1 sjalot, fijngesneden
- 1 teentje look, geperst
- 250 gr Heinz Tomate frito roasted garlic & mediterranean herbs
- 4 dl water
- 2 kl maggi kruidenbouillon in poeder
- 1 kl Verstegen Toscane kruidenmix
- Peter, zout
- Sriracha of tabasco
- 2 el philadelphia natuur
- Verse peterselie, gehakt
- Olijfolie
Bereiding:
Doe in een diepe antikleefpan wat olijfolue en zet op een medium hoog vuur.
Stoof hierin de groenten, behalve de spinazie, 5 minuten aan.
Voeg er de Tomato frito saus en het water aan toe, de bouillon en vervolgens de macaroni.
Kruid met de Toscane kruiden.
Roer even goed om, zet een deksel op de pan en laat op een zacht vuur 10 minuten prutrelen.
Bak ondertussen de chipolataworstjes.
Kruid ze met peper, zout en bak in een beetje olijfolie op een medium vuur.
Bak ze ca. 4 tot 5 minuten aan elke zijde.
Voeg aan de macaronischotel de philadelphia toe en sriracha of tabasco naar smaak.
Doe er de spinazie bij en laat slinken en kruid bij met peper en zout.
Serveer met de worstjes en wat verse peterselie.
Please follow and like us: