Pasta met tomaten-mascarpone saus, groene groenten en kip

Ingrediënten:
Voor 2 personen:

  • 150 gr korte pasta
  • 300 gr kippengehakt
  • 350 gr Heinz Tomato Frito
  • 2 el mascarpone
  • 1 el Italiaanse kruiden
  • peper en zout
  • 1/4 blokje groentenbouillon
  • 1 teen look, fijngeperst
  • 1 sjalot, fijngesneden
  • 1/4 broccoli, in roosjes
  • 1/3 van een kleine courgette, in blokjes
  • 50 gr spinazieblaadjes
  • olijfolie

Bereiding:

Kook de pasta gaar volgens aanwijzing.
Doe wat olie in een diepe pan en verhit op medium hoog vuur.
Bak hierin het kippengehakt, kruid met peper en zout.
Voeg de sjalot, look, broccoli en courgette toe en laat dit een paar minuten meebakken.
Zet het vuur wat zachter en voeg de Tomato frito, bouillon en italiaanse kruiden toe.
Zet het deksel op de pan en laat dit een 10 minuutjes zachtjes pruttelen.
Voeg er de mascarpone aan toe, roer goed door en laat nog een paar minuten verder pruttelen.
Voeg er de pasta aan toe, roer goed om en serveer meteen.

Please follow and like us:
fb-share-icon

Related Posts

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial