Halloween hapje: Devilled eggs

Ingrediënten:
Voor 4 eitjes

  • 4 hardgekookte eieren (ongepeld)
  • Schaal met water
  • Paarse gelkleurstof (andere kleuren kunnen ook)
  • 1 el mayonnaise
  • 1 tl mosterd
  • Peper, zout
  • Snufje paprikapoeder
  • Groene gelkleurstof
  • Spuitzak en gekarteld spuitmondje

Bereiding:

Tik de eierschalen aan en rol ze zodat de schaal barsten vertoont.
Neem een ruime kom met water. De eieren moeten volledig onder kunnen.
Doe er de paarse kleurstof bij.
Leg de gebarsten eieren in en laat ze een uurtje in het water.
Haal ze uit het water en pel de eieren.
Je hebt nu een gemarmerd effect op het eiwit.
Snij de eieren doormidden.
Haal het eigeel er voorzichtig uit en doe in een kom.
Doe mayonnaise, mosterd, paprika, peper en zout bij het eigeel en mix tot een creme. Voeg groene kleurstof toe en meng goed.
Doe de creme in een spuitzakje met gekarteld spuitmondje en vul de eiwitten met de creme.

Please follow and like us:
fb-share-icon

Related Posts

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial