Ingrediënten:
Voor 2 personen
Bereiding:
Verwarm de oven op 190°C, hetelucht
Kruid het varkenshaasje met peper, zout en paprikapoeder.
Doe de blokjes aubergine, courgette, sjalot en look in de ovenschaal.
Kruid met provençaalse kruiden en peper en sprenkel er olijfolie over.
Hussel goed door elkaar zodat alles een laagje olie heeft.
Zet 15 minuten in de oven.
Bak het varkenshaasje in wat olie aan elke kant een 3 a 4 minuten.
Neem de ovenschaal na 15 minuten uit de oven en voeg de kikkererwten en tomaatjes toe en leg het varkenshaasje erbovenop.
Zet in de oven.
Kook ondertussen de parelcouscous volgens aanwijzing op de verpakking.
Snij de verse kruiden fijn,
Neem de schotel na 15 minuten uit de oven , neem het vlees uit de schaal en snij in plakjes. Het vlees zou nog mooi rosé moeten zijn.
Schep de groenten even door en voeg ze bij de parelcouscous, samen met de verse kruiden.
Meng goed door elkaar. Kruid eventueel bij met peper en zout.
Verdeel over borden, schik het vlees erop en werk af met plukjes dille en blaadjes basilicum.
Ingrediënten:Voor 12 donuts 180 gr bloem 105 gr kristalsuiker 1 ei large, op kamertemperatuur 4…
Ingrediënten:Voor 1 taart van 23cm 1 vel bladerdeeg, kant en klaar Snufje zeezout 100 gr…
Ingrediënten:Voor 1 cheesecake van ca. 16 cm øMaak de taart een dag op voorhand 200…
Ingrediënten:Voor 2à3 personen 3 wraps (naar keuze, classic, volkoren, veggie) 300 gr gemengd gehakt 100…
Ingrediënten:Voor 2 personen 500 gr bloemige aardappelen, geschild 200 gr zoete aardappel, geschild 1 teentje…
Ingrediënten:voor 2 personen 300 gr ciabattabrood 400 gr kippengehakt 80 gr geraspte gruyére 1 tl…