Ingrediënten:
Voor 2 personen
Bereiding:
Kook de orzo volgens aanwijzing op de verpakking.
Verhit ondertussen wat olie in een diepe pan op een medium hoog vuur, duw het vlees uit de worstjes zodat je balletjes hebt.
Kruid ze met peper en optioneel de shawarma kruiden.
Bak ze gaar in enkele minuten.
Haal ze uit de pan en bak in dezelfde pan de courgetteblokjes gedurende een 5 minuten.
Kruid ze met italiaanse kruiden.
Haal eveneens uit de pan en voeg bij de worstballetjes.
Doe weer een likje olie in de pan en doe de kerstomaatjes erin.
Laat ook deze enkele minuten lichtjes bakken.
Giet de orzo af en vermeng meteen met de pistachepesto.
Voeg melk toe zodat het wat smeuïg wordt, voeg balketjes, courgette, gehakte basilicum en tomaatjes toe. Kruid bij met peper en zeezout.
Meng goed door en verdeel over borden.
Werk af met de gehakte pistaches en geroosterde pijnboompitjes.
Ingrediënten:Voor 1 taart van 23cm 1 vel bladerdeeg, kant en klaar Snufje zeezout 100 gr…
Ingrediënten:Voor 1 cheesecake van ca. 16 cm øMaak de taart een dag op voorhand 200…
Ingrediënten:Voor 2à3 personen 3 wraps (naar keuze, classic, volkoren, veggie) 300 gr gemengd gehakt 100…
Ingrediënten:Voor 2 personen 500 gr bloemige aardappelen, geschild 200 gr zoete aardappel, geschild 1 teentje…
Ingrediënten:voor 2 personen 300 gr ciabattabrood 400 gr kippengehakt 80 gr geraspte gruyére 1 tl…
Ingrediënten:Voor ca. 12 wafels 120 gr zachte roomboter 50 gr cacaopoeder, gezeefd 4 eieren, kamertemperatuur…