Ingrediënten:
Voor 16 stuks
Bereiding:
Verwarm de oven voor op 210°C , onder en boven warmte.
Snij de ciabatta ca. 2 cm dik.
Smeer wat kruidenboter op de broodjes en beleg ze met de tomatensaus en een sneetje kaas.
Zet in de oven en bak ze ca. 15 minuten.
Besprenkel met olie en werk af met takjes verse platte peterselie.
Ingrediënten:Voor 1 taart van 23cm 1 vel bladerdeeg, kant en klaar Snufje zeezout 100 gr…
Ingrediënten:Voor 1 cheesecake van ca. 16 cm øMaak de taart een dag op voorhand 200…
Ingrediënten:Voor 2à3 personen 3 wraps (naar keuze, classic, volkoren, veggie) 300 gr gemengd gehakt 100…
Ingrediënten:Voor 2 personen 500 gr bloemige aardappelen, geschild 200 gr zoete aardappel, geschild 1 teentje…
Ingrediënten:voor 2 personen 300 gr ciabattabrood 400 gr kippengehakt 80 gr geraspte gruyére 1 tl…
Ingrediënten:Voor ca. 12 wafels 120 gr zachte roomboter 50 gr cacaopoeder, gezeefd 4 eieren, kamertemperatuur…