Ingrediënten:
Voor 2 personen:
125 gr witte rijst
Balletjes:
Bereiding:
Kook de rijst en hou warm.
Doe de ingrediënten voor de balletjes in een kom, vermeng goed en rol er balletjes van.
Doe wat olijfolie in een antikleefpan, verhit op medium hoog vuur en bak de balletjes rondom bruin.
Haal ze uit de pan, ze hoeven nog niet volledig gebakken te zijn.
Doe opnieuw een beetje olie in de pan en doe er de broccoli, wortel, sjalot en look bij.
Zet het vuur wat zachter.
Stoof de groentjes gedurende een 5 minuten.
Doe het bouillonblokje erbij en 2 dl water, laat even aan de kook komen. Voeg er de kookzuivel en philadelphia aan toe en zet het vuur zachter zodra het wat begint te koken. Kruid bij met peper, zout, peterselie, bieslook en de toscane kruiden.
Doe ook de balletjes er weer bij.
Laat dit een 10 minuutjes zacht pruttelen.
Bindt, indien nodig de saus wat bij met maïzena.
Serveer met de witte rijst.
Ingrediënten:voor 2 personen 300 gr ciabattabrood 400 gr kippengehakt 80 gr geraspte gruyére 1 tl…
Ingrediënten:Voor ca. 12 wafels 120 gr zachte roomboter 50 gr cacaopoeder, gezeefd 4 eieren, kamertemperatuur…
Ingrediënten:Voor ca. 8 personen 300 gr kippenborst, in fijne plakjes 1 ui, in halve maantjes…
Ingrediënten:4 personen 800 gr bloemige aardappelen Peper, zout, nootmuskaat 1 ei 20 gr lookboter 500…
Ingrediënten:24 stuks 60 gr zachte roomboter 2 eieren, kamertemperatuur 1/4 tl fijn zeezout 125 gr…
Ingrediënten:Voor 2 personen: 400 gr chateaubriand, een uur voor bereiding uit de koelkast gehaald 150…